Referencer

STÅLKONSTRUKTIONER FOR PRIVATE OG ERHVERV

Her på siden kan du se et lille udpluk af det smedearbejde, som vi gennem tiden har lavet for både private og erhvervskunder hos Helstrand Smedje. Billederne kan du med fordel drage inspiration ud fra, hvis du ønsker nogle stålkonstruktioner, der ligner eller minder om dem fra vores eksisterende produktportefølje. Det kan også være, at du ligger inde med en helt unik idé, som du ønsker at få ført ud i livet? I så fald står vi også klar til at indfri disse ønsker!

FIND DEN RETTE LØSNING TIL DIN VIRKSOMHED

Hvad end du søger inventar til din butik, møbler til caféen eller noget helt tredje, så er mulighederne mange her hos Helstrand Smedje. Som du kan se på vores billeder nedenfor, så har vi erfaringer inden for mange forskellige typer stålkonstruktioner.

Til butikkerne har vi designet og udviklet en lang række unikke inventarløsninger, som fremviser produkterne på bedste vis. Vi har udviklet diverse ståltrapper og trappegelændere, som byder alle ansatte og besøgende varmt velkommen på diverse kontorer, og så har vi fremstillet en lang række New Yorker vægge til forskellige erhverv, som understøtter en helt unik og gennemført industriel stil.

 

VI LEVERER OGSÅ STÅLKONSTRUKTIONER TIL PRIVATE

Til private kunder hjælper vi naturligvis med at konstruere alle de samme løsninger, som vi også udfører til erhverv. Iblandt vores boliginventar finder du eksempelvis diverse minimalistiske skamler i et råt look samt sofaborde til alle typer boligindretninger.

Når det gælder vores større stålkonstruktioner som gelænder- og trappeløsninger m.v., er det kun fantasien, der sætter grænser! Derfor tager vi imod alle idéer, som vi sammen gennemgår løbende, så vi kan være sikre på, at I ender ud med det helt rigtige og ønskede resultat.

Uanset om du er privat eller erhvervskunde, så tøv endelig ikke med at kontakte os! Skriv derfor en mail til info@helstrand-smedje.dk eller ring til os på tlf. 53 70 14 77 eller 27 28 00 21.