STÅLTRAPPER

Er du interesseret i vores produkter?

Eller har du bare brug for råd eller vejledning?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den perfekte løsning til dig.

STÅLTRAPPER

 

Hos Helstrand Smedje finder du et stort inventar af ståltrapper lavet på nytænkende og funktionelle løsninger. Om du ønsker spindeltrapper, ligeløbstrapper, vindeltrapper eller gangbro, er det ikke noget problem for vores værksted. Vi kan designe og skabe lige nøjagtig den trappe, du har i tankerne, og vi kan endda kombinere den med messing, kobber, perforede plader med mønstre og glas. Vi tilbyder desuden håndlister i alle slags tænkelige materialer, så mulighederne er uendelige. 

For os er trapper mere end blot en samling af trin, som fører op eller ned eller hen. For os er trapper et vigtigt forbindelsesled i hjemmet eller på arbejdspladsen, som med selvfølge er udformet med ergonomien og din sikkerhed i tankerne. Og så skader det heller ikke, at designet er upåklageligt lækker at se på. 

Eftersom vi tager hånd om dine ønsker og krav til din ståltrappe, så er det ikke let at oplyse en bestemt pris for vores produkter. Det er trods alt nogle meget specifikke projekter, der drejer sig om – dine projekter. Men sidder du inde med en idé til en trappe til dit hjem eller til erhverv, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vi er sikker på, at vi kan skabe din drømmetrappe på ingen tid. 

LIGELØBSTRAPPE MED REPOS UDFØRT I RÅT STÅL MED TRIN I EGETRÆ

Trappen er lavet i råt stål.

SPINDELTRAPPE

KVARTSVINGS REPOS TRAPPE

LIGELØBSTRAPPE

RÅ 4 TRINS TRAPPE

STÅLTRAPPER I KREATIVT DESIGN OG LÆKKERT MATERIALE

 

Med god dialog kommer man en lang vej og det bestræber vi også efter at få med vores kunder. Vi mener, at dette er vejen frem til det bedste samarbejde og færdige resultat. Derfor synes vi også, at du skal have muligheden for at kunne skabe netop den trappe, du ønsker. 

Alle vores trapper er lavet af råt stål og overfladebehandlet med enten pulverlakering, brunering og galvanisering, som både kan tåle indendørs og udendørs brug. Du kan desuden også få repos, som er en trappeafsats mellem trinene. Vores trappetrin laves i træ, stål, kobber, glas og mange andre materialer, så du vil sikkerhed finde de trin, du ønsker i dit hjem eller erhvervsmæssigt. Du finder også et stort udvalg af trappegelænder her hos Helstrand Smedje. Her kan du designe gelænderet efter din smag og personlighed, og hvor du er garanteret et moderne design og sikkerhed i særklasse. 

Hvad gør du så, når du har fået idéen til din ønsketrappe? Du kan kontakte selvfølgelig os med dit projekt, hvor vi vil give dig et uforpligtende tilbud. Herefter kan vi komme hjem til dig, hvor vi tager mål af din fremtidige ståltrappe, så du ender med et korrekt resultat. Og hvad så når vi har designet din fantastiske og stilsikre trappe? Med Helstand Smedje har du mulighed for opmåling, men også levering og montering. Du behøver derfor ikke at være den store handyman for at designe og bestille hos os. Vi vil glædeligt hjælpe dig på vej, så du kan få nøjagtig den trappe, du drømmer om.