SKAMMEL

Skammel i råt stål

Godt håndværk, unikt design og en bred anvendelighed er kendetegnede for alt vores boliginventar. Derfor er skamlens rå stålstel fremstillet i standardmålene 10 x 10 mm, der passer perfekt til det moderne samtalekøkken eller caféer, barer og lignende. Skamlens sæde fås i gennemfarvet MDF, men laves også i andre populære materialer såsom eg, valnød, elm m.m.

 

Priser fra 1399 kr. inkl. moms

Årstal: 2015
Designer: Helstrand\Ahrens

Er du interesseret i vores produkter?

Eller har du bare brug for råd eller vejledning?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den perfekte løsning til dig.

SIMPEL SKAMMEL I RÅT LOOK

Med en simpel skammel i råt look fra Helstrand Smedje får du boliginventar, som lever op til kravene om design, funktionalitet og kvalitet. Lækkert design giver rummet liv, spreder glæde og lader dit hjem eller din virksomhed fremstå så attraktivt som muligt. Hos Helstrand Smedje finder du unikke, industrielle møbler til private og erhverv, som let kan sammensættes med andre stilarter for at skabe et mere charmerende og personligt udtryk i indretningen.

SKAMMEL TIL CAFÉER, BARER, RECEPTIONER OG KONTORMILJØER

Skamlen er udført i en autentisk fabriksstil med et rustikt udtryk, der vil give ethvert rum et personligt og unikt præg. Al vores boliginventar er fremstillet i et industrielt og minimalistisk design, som med sjæl og charme passer til lige netop dig og dit hjem. Den rå finish, som vores produkter er kendte for, bryder indretningen, så den bliver mere personlig. Dette er også grunden til at caféer, barer, hotel receptioner, kontormiljøer og lignende indretter med skamler som barstole i loungeområder eller som praktiske højstole, der kan danne rammerne for en kort ventetid, et hurtigt møde eller kollegahygge.

 

For de fleste virksomheder betyder valget af det rette inventar utrolig meget. I dag er førstehåndsindtrykket ofte altafgørende og hvis ikke indretningen afspejler din virksomhed på bedste vis, kan det have vidtrækkende konsekvenser. Hvad enten det gælder medarbejdere, besøgende eller kunder, så vil du med en unik og personlig indretning efterlade et godt og professionelt indtryk.

 

Hos Helstrand Smedje oplever vi ofte at virksomheder har forskellige behov. For nogle skal indretningen være minimalistisk og imponerende, for andre skal indretningen være hyggelig og intim. Den rette indretning skaber netop den stemning, der passer bedst til virksomheden uden at gå på kompromis med hverken funktionalitet eller kvalitet.

 

Hvis din virksomhed trænger til fornyelse for et mere tidssvarende miljø, hvor identiteten tydeligt fremgår, kan vi være dig behjælpelig. Foruden vores simple skamler i råt stål, der passer perfekt som høj taburet i boligens samtalekøkken eller som unik barstol i moderne bar- og cafémiljøer, så specialfremstiller vi også populære New York-vægge og sofaborde i råt stål, der er yderst velegnede til loungeområder, mødelokaler eller hotel receptioner.

 

SMEDEOPGAVER TIL PRIVATE OG ERHVERV

Hos Helstrand Smedje er det vores fornemmeste opgave at skabe tilfredsstillende og formålstjenlige løsninger til alle vores kunder. Derfor specialfremstiller vi smedeopgaver til private og erhverv med afsæt i individuelle ønsker og behov. I alle kundesamarbejder sætter vi stor pris på den gode dialog fra start til slut.

 

Har du spørgsmål til vores boliginventar eller ønsker du råd og vejledning til en specialopgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os på Info@helstrand-smedje.dk eller ringe på tlf. (+45) 53 70 14 77 / (+45) 27 28 00 21. Uanset om det er til privat eller erhverv, kan vi være dig behjælpelig.