NEW YORKER VÆG

NEW YORKER GLASVÆG: EN UNIK SKILLEVÆG

 

På værkstedet i Helstrand Smedje designer og producerer vi industrielle skillevægge med glas i bedste New Yorker-stil. Her laver vi glasvægge specialdesignet til netop dit projekt. Vi håndlaver dem i sort stål og tilbyder pulverlakering i alle RAL farver, for et mere stilrent udtryk eller ved benyttelse i vådrum.

 

Glasvæggene ses oftest brugt som skillevægge, rumdelere, døre, brusevægge og vinduesvægge. Som det kan ses på vores billeder, så er det dog næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvor og hvordan disse ønskes at blive udformet. Med input fra jer, designer og producerer vi den perfekte New Yorker væg, hvorefter vi naturligvis leverer og monterer denne.

 

Prisen er svær at oplyse på forhånd, da det kommer an på omfanget af det specifikke projekt. Ønsker du derfor et uforpligtende tilbud på en New Yorker væg til enten dit private hjem eller til erhverv, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Er du interesseret i vores produkter?

Eller har du bare brug for råd eller vejledning?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den perfekte løsning til dig.

INDUSTRIEL NEW YORKER STIL I TOPKVALITET

En glasvæg som rumdeler udgør en unik mulighed i hjemmet eller virksomheden, hvis du ønsker at dele rummet op, uden at gå på kompromis med hverken dybden eller lysindfaldet. Derudover tilfører den bare noget helt særligt til rummet, og en sådan væg er perfekt, hvis du ønsker at sætte et industrielt præg på boligindretningen.

 

Ønsker du et rum i rummet, kan New Yorker glasvæggene også med fordel anvendes hertil. Disse kan eksempelvis være ideelle til et mødelokale, et showroom m.v., hvor det opleves, at sådanne vægge kun vil gavne atmosfæren og æstetikken.

 

De øvrige produkter, som vi producerer hos Helstrand Smedje, kan med fordel kombineres med vores New Yorker vægge, for at skabe en gennemført industriel og minimalistisk stil. Har dit hjem eller virksomhed en eller flere trapper, kan vi i høj grad anbefale, at du supplerer boligindretningen med vores trappegelænder i stål, for at opnå en sammenhængende stil. Derudover leverer vi også en masse andre former for smedearbejde til industri, hvor vi arbejder med alle former for stål og metaller. Måtte du ellers ligge inde med nogle idéer til et projekt, som du ønsker hjælp til at få ført ud i livet, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Dette kan gøres på info@helstrand-smedje.dk eller tlf. 53701477 / 27280021, hvor vi står klar med gode råd og vejledning.