TRAPPEGELÆNDER

Er du interesseret i vores produkter?

Eller har du bare brug for råd eller vejledning?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den perfekte løsning til dig.

TRAPPEGELÆNDER INDENDØRS OG UDENDØRS

 

Hos Helstrand Smedje finder du special fremstillede trappegelændere til brug både indendørs og udendørs. Særligt har trappegelændere i stål evnen til at skabe indbydende linjer og give et mere rustikt og industrielt udtryk til din private bolig eller erhvervsvirksomhed. Uanset om du ønsker et stål gelænder i hvid, sort eller i et råt galvaniseret look, så kan du få det fremstillet efter special mål her hos os.

Frem for alt skal en gelænderkonstruktion sørge for sikkerhed og støtte, når du går op og ned ad en trappe elle opholder dig på en øvre etage. Men et gelænder kan være meget mere end en praktisk afskærmning, når bygningens etager skal forbindes. Et gelænder udendørs eller indendørs kan nemlig tilføje rummet noget ekstra, hvis du vælger interessante materialer, former og farver.

Her på siden inspirerer vi med trappegelændere i industrielle, moderne og romantiske designs, hvor du kan vælge præcist dét, der passer bedst ind i dit hjem eller til din virksomhed. Se de spændende designmuligheder her på siden og kontakt os allerede i dag, hvis du har ønsker til en special opgave.

TRAPPEGELÆNDER MATSORT

Trappegelænderet er lavet i 40x5mm. fladjern og pulverlakeret matsort.

Her er et minimalistisk trappegelænder, som står i flot kontrast til de hvide vægge og lyse trægulve. Er du til den industrielle stil, vil et stålgelænder i sort med garanti være ideel sammen med resten af dit boliginteriør.

Priser fra 2199 kr. + moms pr. meter

TRAPPEGELÆNDER RÅT STÅL

Trappegelænderet er lavet i 40x5mm. fladjern og fremstår råt med glødeskal.

Her ses et moderne gelænder i råt stål til afskærmning på trappen, som skaber flotte arkitektoniske linjer præget af enkelthed. Ønsker du et lignende trappegelænder i dit hjem, er du velkommen til at kontakte os.

Priser fra 2199 kr. + moms pr. meter

TRAPPEGELÆNDER BLANK HVID & MESSING

Trappegelænderet er lavet i 40x5mm. fladjern og balustre i Ø12mm. Håndlisten er i messing.

Her er et eksempel på en mere romantisk version med messing. Alt efter, hvad der passer bedst ind i din boligindretning, har vi mulighed for at designe jerngelændere efter ønskede mål og dimensioner.

Priser fra 2199 kr. + moms pr. meter

GALVANISERET TRAPPEVÆRN

Udendørs trappeværn i stål, der er galvaniseret med et beskyttende metallag.

Med et galvaniseret trappeværn i tidløst design opnår du ekstra sikkerhed, når du færdes på trappetrin mellem etager eller opholder dig udendørs på altanen eller tagterrassen.

Priser fra 2199 kr. + moms pr. meter

TRAPPEGELÆNDER RÅT STÅL I SORT

Indendørs trappegelænder i råt stål. Fås i sort for en tidløs indretning.

Her ses et indendørs trappegelænder i sort stål, som giver et råt og enkelt udtryk. Dette klassiske gelænder er ét af de mest foretrukne designs i moderne boligindretninger.

Priser fra 2199 kr. + moms pr. meter

TRAPPEGELÆNDER RÅT STÅL I HVID

Indendørs trappegelænder i råt stål. Fås i hvid for et moderne designudtryk.

Trappegelænderets hvide farve giver følelsen af en større rumlighed og bidrager til et sofistikeret udtryk. Med vores brede udvalg af gelændere i stål, kan du med garanti finde et her hos os, der passer til netop dine ønsker og behov.

Priser fra 2199 kr. + moms pr. meter

SPECIALOPGAVER INDEN FOR STÅLKONTRUKTION

 

I tæt dialog med vores kunder producerer vi adskillige specialopgaver inden for stålkonstruktion på vores værksted i Rødovre. Vi udfører alle former for smedearbejde til industri, hvorfor vi har stor erfaring med stålkonstruktioner efter ønskede mål, dimensioner og overfladebehandlinger. Herunder cykelstativer i galvaniseret stål, porte, låger og meget mere.

Her på siden har vi samlet et udvalg af forskellige type gelændere og trappeværn i stål, men du kan sagtens selv være med til at forme gelænderets design. Dit valg af materialer, balustre og farver har nemlig stor betydning, da det giver et ensartet og gennemtænkt udtryk, hvis det matcher resten af interiøret.

Alle vores trappegelændere og trappeværn opfylder bygningsreglementets tekniske bestemmelser om lovkrav til værn ved gange, indvendige trapper og ramper samt altaner, tagterrasser, udvendige trapper og ophævede opholdsarealer. Vi tilbyder naturligvis opmåling, levering og montage af konstruktionerne. Hvad enten det gælder sort stål, jern, rustfrit stål, messing og kobber.

Har du spørgsmål til vores trappegelændere eller ønsker du råd og vejledning til en specialopgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os på Info@helstrand-smedje.dk eller ringe direkte på tlf. (+45) 53701477 / (+45) 27280021.