SOFABORD

Stål sofabord

Godt håndværk er kendetegnede for alle vores produkter, hvorfor sofabordet er udført i 10 x 10 mm massivt firkantet råt stål med glødeskal, der giver et unikt udtryk.
Bordstellet er bukket i to dele og samlet med undersænkede maskinbolte i en udfræsning.

 

Priser fra 1399 kr. inkl. moms

Årstal: 2015
Designer: Helstrand\Ahrens

Er du interesseret i vores produkter?

Eller har du bare brug for råd eller vejledning?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den perfekte løsning til dig.

SOFABORD I RÅT STÅL

Hos Helstrand Smedje tilbyder vi specialfremstillede designermøbler og boliginventar, som passer til langt de fleste moderne boligindretninger. Hvad enten det er til erhverv eller private hjem, kan du her på siden finde et enestående sofabord i råt stål designet af Helstrand\Ahrens. Det er et meget smukt og personligt bord til dagligstuen, kontoret eller opholdsrummet, som uden tvivl vil skabe en hyggelig og cool stemning.

RÅT SOFABORD TIL ALLE BOLIGINDRETNINGER

I mange hjem er stuen det rum, hvor der tilbringes flest timer. Derfor skal der være god plads til hele familien. Hvad enten det er i lænestolen med en spændende bog, på gulvet med børnenes legetøj eller ren afslapning på sofaen, så er det vigtigt, at I føler jer godt tilpas og at indretningen passer til netop jeres hjem og personlige indretningsstil.

Derfor har vi et udvalg af skønne designermøbler i høj kvalitet til alle boligindretninger, så du kan indrette din stue lige præcis, som du ønsker det. Med et råt sofabord i stål kan du være helt sikker på at få god plads til nips, fjernbetjeninger samt kaffekopper og lækkerier, når hele familien skal hygge foran tv’et.

 

UNIKKE MØBLER TIL ARBEJDSPLADSEN

Er du i stedet på udkig efter specialdesignet inventar og unikke møbler til arbejdspladsen, kan vi også være dig behjælpelig. Foruden et råt sofabord, der er perfekt til loungeområdet eller i receptionen, så tilbyder vi også specialfremstillede bordben i stål, industrielle trappegelændere samt smarte skillevægge, der giver den helt rigtige New York-stemning til enhver virksomhed.

Ved at indrette med unikke møbler og inventar på arbejdspladsen giver du både medarbejdere, gæster og kunder et godt indtryk af virksomheden. Da førstehåndsindtrykket har stor betydning i dag, bør du altid indrette din virksomhed med indbydende møbler og inventar, der afspejler din virksomhed bedst muligt.

 

SPECIALFREMSTILLEDE SMEDEOPGAVER

Hos Helstrand Smedje sætter vi en stor ære i at skabe tilfredsstillende og funktionelle løsninger til alle vores kunder. Derfor udfører vi specialfremstillede smedeopgaver med afsæt i lige præcis dine ønsker og behov. Ved såvel store som små kunder, påskønner vi altid den gode dialog og et tæt samarbejde fra start til slut.

Har du spørgsmål til vores boliginventar eller ønsker du råd og vejledning til en specialopgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os på Info@helstrand-smedje.dk eller ringe på tlf. (+45) 53 70 14 77 / (+45) 27 28 00 21. Uanset om det er til privat eller erhverv, kan vi være dig behjælpelig.