GLASVÆGGE TIL BAD

FÅ EN SPECIALDESIGNET GLASVÆG TIL DIT BADEVÆRELSE

 

Ved Helstrand Smedje er du sikret glasvægge til bad i særklasse. Vi kan nemlig specialdesigne en glasvæg til dit badeværelse, nøjagtig som du ønsker det og dermed få mest glæde af. Uanset om du ønsker en enkel glasvæg eller det drejer sig om hel sending, så er intet projekt for stort for os. Med vores glasvægge til dit bad er du sikret moderne boligindretning med fokus på æstetik, funktionalitet og kvalitet.

Ved at specialdesigne dine glasvægge til badeværelset hos os har du dermed et stort udvalg og råderum til dette. Vi laver dem i sort stål – ligesom vores NEW YORKER VÆG – og tilbyder pulverlakering i alle RAL-farver, hvilket vil sige, du kan vælge ud fra 210 forskellige farvetoner. Dette giver mulighed for, at du kan få netop det look, du søger. 

Eftersom vi specialdesigner vores glasvægge til dit bad og efter dine ønsker, så kan vi ikke som sådan komme med en nøjagtig pris på dit projekt. Alle vores kunder har nemlig individuelle ønsker og behov og alle badeværelser er heller ikke ens i størrelse eller form. Det er disse faktorer, vi skal forsøge at tilpasse vores produkter efter. Dog er du altid velkommen til at kontakte os med din projektidé, hvormed vi kan komme med et uforpligtende tilbud.

Er du interesseret i vores produkter?

Eller har du bare brug for råd eller vejledning?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den perfekte løsning til dig.

LÆNGERE LEVETID MED GLASVÆGGE FRA HELSTRAND SMEDJE

Glasvægge på dit badeværelse vil efter vores mening altid være den bedste løsning, når det kommer til indretning af dit bad. En brusevæg på badeværelset er et moderne og stilrent valg, som du vil kunne få glæde af i mange år, hvis du husker at vedligeholde den. En fast brusevæg er bare bedre end et badeforhæng, som hurtigt kan blive gulligt, lugte surt eller bare gør ens bad frustrerende ved at klistre til kroppen.  

Fælles for alle vores glasvægge til vådrum er, at de grundes og pulverlakeres, så de er modstandsdygtige overfor vand. Du vil dermed ikke ende med vand i hele badeværelset og dine vægge vil også kunne holde til at blive udsat for fugt i flere år, uden at det vil påvirke deres æstetiske look eller funktion. 

Udover at specialdesigne dine glasvægge nøjagtigt til dit badeværelse, tilbyder vi også levering og montering direkte i dit hjem eller erhverv. Dette mener vi er en service, som vores kunder vil få stor glæde og gavn af. Vi synes nemlig ikke, at renoveringer behøver at være sværere eller mere uoverskueligt, end det til tider kan være. Vi kommer glædeligt og monterer dine glasvægge, så du kan nyde dem hurtigst muligt uden komplikationer og uventede overraskelser. Gør allerede dit opkald til os i dag og du vil allerede være et skridt nærmere dit projekt.