HYLDEKNÆGT

Den simple hyldeknægt – råt stål, kobber eller messing

Hyldeknægte udført i 10×10 mm. råt stål, kobber eller messing

 

Pris for et sæt med to hyldeknægte:

Råt stål: 349 kr. inkl. moms
Kobber eller messing: 449 kr. inkl. moms

 

Vores standard hyldeknægte er 13 cm. dybe og kan monteres på de fleste vægge. Der medfølger monteringssæt til hver hyldeknægt. Ønsker du hyldeknægte på specialmål eller i et specifikt design, er du mere end velkommen til at kontakte os.

 

Årstal: 2015
Designer: Helstrand\Ahrens

Er du interesseret i vores produkter?

Eller har du bare brug for råd eller vejledning?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den perfekte løsning til dig.

HYLDEKNÆGTE OG DEN RETTE TRÆHYLDE

Med vores minimalistiske hyldeknægte får du en simpel og stilren opbevaringsmulighed. Hyldeknægtene kan anvendes i alle hjemmets rum – det handler blot om at vælge den træhylde, der passer bedst ind i den øvrige indretning. Du kan eksempelvis vælge en helt klassisk træhylde ligesom den, der ses på billederne her på siden. Således bibeholder du i høj grad den minimalistiske stil og opnår et stilrent udtryk. Du kan dog også med fordel vælge en ubehandlet og rustik træplade, for at tilføre boligindretningen et mere råt element.

 

HYLDEKNÆGTE TIL FORSKELLIGE TYPER ERHVERV

Grundet hyldeknægtenes stilrene udtryk kan de hænges op i mange forskellige typer erhverv. Du kan eksempelvis hænge dem op på væggene på kontoret og sætte nipsting på den tilvalgte hylde, for at få mere varme ind i rummet. Du kan også anvende dem til opbevaring af ringbind, bøger m.v., hvis du mangler synlig opbevaringsplads.

 

Hyldeknægtene kan desuden hænges op i butikker til præsentation af varer. Køber du flere hyldeknægte, kan du lave lange hylder til interiør, accessoires m.v. Afhængig af butikkens øvrige indretning kan du vælge imellem hyldeknægte i stål, kobber og messing. Hyldeknægte i messing passer rigtig godt ind i en romantisk stil, men de kan også fungere utrolig godt i en retro indretningsstil. Hyldeknægtene i stål er mere klassiske og passer godt ind i næsten alle sammenhænge, uanset om det er i en rå indretningsstil eller en afdæmpet minimalistisk stil.

 

Søger du andre produkter til enten butikken eller kontoret, leverer vi også dette. Af boliginventar kan du bl.a. få en New Yorker væg, der skræddersyes til det specifikke formål. Desuden kan du finde skamler, borde og den smukkeste industrielle LED lampe. Herudover leverer vi også en række andre former for smedearbejde til industri: cykelstativer, diverse trappeløsninger og meget mere.

 

Vi sælger naturligvis ikke kun vores produkter til virksomheder, så mangler du nogle højkvalitetsvarer til boligen, kan du selvfølgelig også købe disse hertil.

 

Ønsker du hjælp eller vejledning til vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@helstrand-smedje.dk eller telefon 53701477 / 27280021. Her står vi altid til rådighed med gode råd og vejledning.