CYKELSTATIV / FENDER

Vi leverer og monterer efter ønske

SPECIALLAVET CYKELSTATIVER

Hos Helstrand Smedje finder du speciallavet cykelstativer udformet af lækkert råt stål. Vores skønne konstruktioner kommer både som stativer og fendere, som leveres og monteres efter eget ønske. Vores produkter kan designes og udvikles lige efter dit hoved og dine ønsker.

 

Om det skal være et cykelstativ til vægmontering, fritstående cykelstativer eller et enkelt stålrør langs væggen udført i galvaniseret stål, så finder vi ud af det. Vi kommer glædeligt og måler op samt monterer det bagefter, hvis det ønskes, så du ender med det helt rigtige cykelstativ.

 

Priser fra 1190 kr. inkl. moms pr. meter

Årstal: 2015

Designer: Helstrand/Ahrens

Er du interesseret i vores produkter?

Eller har du bare brug for råd eller vejledning?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den perfekte løsning til dig.

Ovenstående cykelstativ, er udført i 50mm bukket stålrør, med sammensvejst laser skåret flanger til montage. Cykelstativet er efterfølgende blevet varmegalvaniseret. Stativet strækker sig over 220 meter ved en andelsboligforening på Vesterbro, København. Kunden ønskede at kunne låse deres cykler fast til facaden og samtidig placere cyklerne op af en overflade, der ikke ville flosse cyklernes håndtag og sadler.

 

UDVIKLING, SKABELSE OG MONTERING AF CYKELSTATIVER

 

Meningen med et cykelstativ er meget simpelt: den skal kunne holde cyklerne oppe – selv under det mest blæsende vejr – og samtidig giver masser af plads til at andre cykler, som også skal holde der. Her på siden kan du se cykelstativer, vi kan skabe og har skabt af stål. Tjek vores spændende designmuligheder ud og kontakt os, hvis du har en idé til en specialopgave. Din cykel vil snart kunne stå pænt og oprejst.

 

SPECIALDESIGNET STÅLKONSTRUKTIONER TIL PRIVATE OG INDUSTRI

 

I vores værksted i Rødovre synes vi selv, at vi har fået skabt nogle ret så fantastiske stålkonstruktioner. I tæt dialog med vores kunder producerer vi en lang række specialopgaver, nøjagtig som vores kunder ønsker dem. Vi udvikler stålløsninger både til private boliger og alle former for smedearbejde til industri. Du kan selv vælge materiale, størrelse eller overfladebehandling, hvor vi har god erfaring med stort set det meste. Du skal derfor ikke være bange for at fortælle os om din idé. Vi finder med garanti en løsning.

 

Eftersom intet behov eller idé er ens, er det ikke let at komme med en decideret fast pris på vores produkter. Dette kommer helt an på omfanget af opgaven og de nødvendige materialer. Men selvfølgelig giver vi et uforpligtende tilbud på baggrund af den information, som vi har eller får målt os frem til. Hvad enten det drejer sig om sort stål, hvidt stål, galvaniseret stål eller helt andre materialer.

 

Har du spørgsmål vedrørende vores cykelstativer, vores stålkonstruktioner eller vil du gerne videreudvikle på en idé, du sidder med, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges direkte på tlf. (+45) 53701477 / (+45) 27280021 eller på mail info@helstrand-smedje.dk.