BORDBEN I STÅL

Er du interesseret i vores produkter?

Eller har du bare brug for råd eller vejledning?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den perfekte løsning til dig.

STÅL BORDBEN MED FOKUS PÅ DETALJEN

 

Helstrand Smedje designer og producerer stål bordben med fokus på detaljen. Hvad enten det gælder privatkunder eller erhvervskunder, så fremstilles vores mange bordben i stål efter ønskede mål og dimensioner, der passer til kundernes individuelle funktionsbehov og personlige indretningsstile.

Her på siden kan du se alle vores spændende bordben i stål. Kendetegnende for Helstrand Smedje bordbenene er, at de har et råt og industrielt design, som er håndværkspræget i deres karakter. Derfor de ideelle som bordben til egetræs plankeborde eller andre rustikke bordplader i træ.

Vi tilbyder flere typer overfladebehandling af bordbenene i form af pulverlakering (Alle Ral-farver), klar lak, forkobring, brunering og galvanisering m.m. Vi ønsker at inspirere med æstetiske stål bordben i industrielle, retro og minimalistiske designs, der samtidig tilbyder en funktionel løsning.

Priser fra 2995 kr. inkl. moms

DOBBELT-V BORDBEN I RÅT STÅL MED BØSNINGER OG MESSING BOLTE

A – KOBBER BORDBEN I RÅT STÅL – PROFIL 60X20 MM

A – KOBBER BÆNKEBEN I RÅT STÅL – PROFIL 60X20 MM

U-PROFIL BORDBEN I RÅT STÅL – PROFIL 60X20 MM

X-X BORDBEN I RÅT STÅL – PROFIL 35X35 MM

X – BORDBEN I RÅT STÅL – PROFIL 45X45 MM

V-M BORDBEN I RÅT STÅL – PROFIL 35X35 MM

STALD – BORDBEN I RÅT STÅL – PROFIL 35X35 MM

U-FLAD BORDBEN I RÅT STÅL – FLADJERN 90X8 MM

II – BORDBEN I RÅT STÅL – PROFIL 35X35 MM

SPECIALOPGAVER EFTER ØNSKEDE MÅL OG DIMENSIONER

 

Hos Helstrand Smedje er kvalitet, funktionalitet og æstetisk design i højsædet. Vi skaber tidløse og klassiske møbler, der vil holde i mange år fremover. Det er derfor ikke uden grund at vi leverer og monterer stålkonstruktioner for en lang række kunder i både privat- og erhvervsregi.

I tæt dialog med vores kunder designer og fremstiller vi såvel store som små specialopgaver efter ønskede mål, dimensioner og overfladebehandlinger på vores smedeværksted i Rødovre.

Vi forhandler et bredt sortiment af boliginventar i stål. Her kan du blandt andet finde rå skamler i industrielt look, unikke retro LED lamper, der passer perfekt henover plankebordet og praktiske hyldeknægte i kobber eller messing for enhver smag.

Har du spørgsmål til vores mange stålkonstruktioner eller går du selv med en spændende idé til en specialopgave, som du ønsker at få realiseret? Så hjælper vi dig gerne. Kontakt os allerede i dag på Info@helstrand-smedje.dk eller ring til os på tlf. 53701477 / 27280021 for gode råd og vejledning.